събота, 16 януари 2016 г.

Ябълков сладкиш



Необходими продукти:

  • 4 яйца
  • 1 и 1/3 ч.ч. захар
  • 1ч.ч. и половина брашно
  • 2 ванилии
  • 6с.л. олио
  • 1 бакпулвер
  • 3 средно големи ябълки /жълти/

Рецепта:

Яйцата и захарта се разбиват с миксер. Добавят се останалите продукти. Сместа се изсипва в намаслена тава /средноголяма/. Отгоре се поръсва с орехи и се пече на 180С най-много. Важно е да знаете, че фурната не се загрява предварително. След като изстине сладкишът се поръсва с пудра захар.
Изключително лесна и бърза рецепта, а резултата е чудесен!

* Може да декорирате по ваш вкус. С ягодки, пъпеш, ябълки или без нищо, всякак е вкусен.



Няма коментари:

Публикуване на коментар